Bedrijven in de groep
Uitzendgroep Zuid Nederland ZO! Zuid Nederland Schoonmaakdiensten

"Personeelsdiensten

leveren aan collega

schoonmaakbedrijven"

 

 

 

Glasbewassing

Schone ramen zorgen voor een frisse uitstraling van uw bedrijf, kantoor of huis. Om dat te bereiken klimmen onze gecertificeerde medewerkers het liefst nog ouderwets de ladder op. Zo kunnen we ook aandacht schenken aan de kozijnen en vensterbanken. Bij sommige projecten is het gebruik van de ladder niet mogelijk, door bereikbaarheid, hoogte of wetgeving. Dan zetten we hoogwerkers in, zodat we altijd dezelfde kwaliteit kunnen leveren. Een andere optie is spoeling met osmosewater. Wij spoelen tot een maximale hoogte van 15 meter en leveren zo schone, vrijwel streeploze raampartijen op.

Gevelreiniging
Schone ramen verdienen schone gevels. Gevels zijn vaak voorzien van allerlei armaturen, zoals bakstenen, boeiborden, Trespa gevelbeplating, galerijen en damwanden. Wij reinigen gevels om ze vrij te maken van vervuilingen zoals algen, mosvorming en verkrijtingen in kunststof kozijnen.

Onderhoudsplan
Ieder pand heeft onderhoud nodig en een verwaarloosd pand leidt uiteindelijk tot hogere kosten. Een goed onderhoudsplan zorgt er niet alleen voor dat uw pand er altijd mooi uitziet, maar houdt ook uw pand in uitstekende conditie. We geven u graag een frequentieadvies en indien gewenst stellen we een scherpe offerte voor u op.

Personeelsdiensten

Zuid Nederland Schoonmaakdiensten voorziet bouwbedrijven van ervaren bouwhulpen en bouwschoonmakers. Tevens voor collega schoonmaakbedrijven springen wij graag bij, met ervaren schoonmakers, onder goede begeleiding, tegen aantrekkelijke tarieven. Deze diensten voeren wij uit in samenwerking met Uitzendgroep Zuid Nederland.

Contact

Zuid Nederland Schoonmaakdiensten
Parkforum 1106
5657 HK Eindhoven
tel. 040-7820102
mob. 06-112-02-555
e. info@znsdiensten.nl