Bedrijven in de groep
Uitzendgroep Zuid Nederland ZO! Zuid Nederland Schoonmaakdiensten

Bouwschoonmaak

U wilt als bouwbedrijf uw pasgebouwde pand bouwschoon opleveren aan uw klanten? Wij verzorgen de schoonmaak voor u. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het vegen van het complete pand, het verwijderen van de cementsluier en het wassen van de ramen. Ook tijdens de bouw kunnen onze medewerkers de werkplekken schoonhouden.

Altijd volgens uw planning
Uw vaste contactpersoon bespreekt uw wensen met u: om welke werkzaamheden het gaat, welke diensten u af wilt nemen en hoe uw planning eruitziet. Op basis daarvan maken we een schoonmaakprogramma op maat. We stemmen onze werkzaamheden dus volledig op u af.

Nulbeurt achterstallige schoonmaak
Soms hebben gebouwen, huizen of terreinen bij de overdracht van huurders of kopers achterstallige schoonmaak. Dan verzorgen wij voor onder andere woningstichtingen, vastgoedmaatschappijen en particulieren een nulbeurt. Die kan bestaan uit een dieptereiniging van de toiletgroepen, het ontvetten van keukens, het conserveren of reinigen van vloerdelen en het reinigen van glas. Het resultaat is een schone omgeving voor een frisse start.

Ontruimingen
Ontruimingen van woningen of panden naar aanleiding van huurachterstanden, schulden of hennepplantages worden dagelijks uitgevoerd. Wij verwijderen gehele inboedels en voeren ze af. Ook ruimen we hennepplantages en leveren we panden weer schoon op. Neem contact met ons op voor een scherpe offerte.

Personeelsdiensten

Zuid Nederland Schoonmaakdiensten voorziet bouwbedrijven van ervaren bouwhulpen en bouwschoonmakers. Tevens voor collega schoonmaakbedrijven springen wij graag bij, met ervaren schoonmakers, onder goede begeleiding, tegen aantrekkelijke tarieven. Deze diensten voeren wij uit in samenwerking met Uitzendgroep Zuid Nederland.

Contact

Zuid Nederland Schoonmaakdiensten
Parkforum 1106
5657 HK Eindhoven
tel. 040-7820102
mob. 06-112-02-555
e. info@znsdiensten.nl